Tuesday 22 November 2011

ITALIAN COUSINE LESSON @ YCTC

--
(ENGLISH)
Special lesson for th catering students. One week after completion of courses Mrs. Nyerere, who teaches the course of catering, has organized a lesson in Italian cooking for her 22 students. Here's the menu: lasagne alla bolognese, farfalle al pomodoro e salame di cioccolato. The class, curious about the preparations, has learned to work and create fresh pasta, as well as sheets for lasagne, handmade farfalle. For sauces, some students are passionate about the lengthy preparation of the meat sauce and fresh tomato sauce. The unusual preparation of sweet, unusual for students who are accustomed to baking in the oven, has wowed all the guys! He concluded the different preparations, all students are seated at the table and, as in the great Italian families, they ate all together the dishes prepared. At the end of the meal came the salame di cioccolato ... and everyone licked his fingers!
--
--
(ITALIANO)
Lezione speciale per i ragazzi del corso di catering. Ad una settimana dalla chiusura dei corsi Mrs Nyerenda, docente del corso di catering, ha organizzato una lezione di cucina italiana per i suoi 22 studenti. Ecco il menu: lasagne alla bolognese, farfalle al pomodoro e salame di cioccolato. I ragazzi, incuriositi dalle preparazioni, hanno imparato a lavorare la pasta fresca e a creare, oltre alle sfoglie per le lasagne, le farfalle fatte a mano. Per i sughi, alcuni studenti si sono appassionati nella lunga preparazione del ragù di carne e del sugo di pomodoro fresco. L’insolita preparazione del dolce, insolita per gli studenti che sono abituati a preparare dolci al forno, ha lasciato a bocca aperta tutti i ragazzi! Concluse le diverse preparazioni, tutti gli studenti si sono seduti a tavola e, come nelle grandi famiglie italiane, hanno mangiato tutti insieme i piatti preparati. Alla fine del pasto è arrivato il salame al cioccolato...e tutti si sono leccati le dita!
--


No comments: